Äventyrspark

 

Vid Sörsjöns camping har vi byggt vår Äventyrspark för Er som vill prova massor med höghöjdsbanor och linbanor, troligtvis en av nordeuropas största samling. Här kan ni klättra i hela 18 banor från 2 till 20 meter upp och kanske prova vår 375 meter långa linbana!

 

Pris 350:-/ person för 2 timmars klättring för privatpersoner och 450:- för 3 timmar. Alla tider måste förbokas.

 

Du kan boka tid i kalendern nedan eller genom att maila oss.

Klicka på länken för en vägbeskrivning.

 

  

 

Om ni är 8 personer (eller betalar för 8st) eller flera kan ni boka en egen valfri tid. 

Om ni är färre än så har vi bokningsbara tider som vi fyller på vartefter (se kalendern för direktbokning) . Just nu finns tider alla lördagar i september- oktober samt ett par dagar på höstlovet.

 

Tiderna ändras vartefter bokningar kommer in! 

Du kan betala med kort eller kontanter.

 

 

Du får låna utrustning, får en instruktion, får visa att du kan och förstår och får sedan prova våra banor så mycket du hinner.

Barn under 10 år måste klättra tillsammans med vuxen. Med  hjälp av en medföljande betalande vuxen fungerar våra gula barnbanor på 2 meters höjd ner till 3-4 års ålder. 

Idag finns 18 färdiga klätterbanor i olika svårighetgrad från gul till svart och 3 separata linbanor:

 

  • Gul "minibana" (nr gul 1,2,3,4,5,6 + zip). Här kan barn från 3- 4 år klättra tillsammans med vuxen på ca 2 meters höjd!
  • Grön är en lätt introduktionsbana på 4-5 meters höjd. (nr grön1,2,3)
  • Blå har något svårare hinder och är på 4- 9 meters höjd. (nr blå 1,2,3,4 + zip)
  • Röd kommer upp till ca 15 meters höjd och kräver lite mer.  (nr röd 1,2,3 + zip)
  • Svart finns i trädtopparna ca 15- 20 meter upp med betydligt svårare hinder. (nr svart 1 och 13)

 

Ha på dig oämma kläder och bra skor samt tag gärna med fika och badkläder för några av banorna tar på krafterna! Vi har värdeskåp med lås till utlåning (eller tag med eget). Under klättringen rekommenderar vi att man tar av halsband, ringar och andra smycken som kan fastna samt att man sätter upp håret. Lämna därför gärna er smycken  hemma!

 

 

 

 

Här finns även andra saker att göra, men om ni vill ha ett blandat program och inte behöver konferenslokaler eller restaurang inomhus rekommenderar vi vår vildmarksanläggning i Glotternskogen, där det finns aktiviteter för upp till 3 dagar som kan anpassas efter Era önskemål.

 

Om ni är en stor grupp eller vill göra aktiviteter med "egen" instruktör, kanske för att ni vill prova några av våra samarbetsaktiviter, klättervägg, stolphopp eller 5-kamps aktiviteter, krävs förbokning även under sommarperioden.

 

Vid Sörsjön finns en fin badplats och eldstäder för grillning. Naturen runt omkring erbjuder fina vandrings- och cykelstigar och goda möjligheter till bär- och svampplockning.

 

Vi hyr ut canadensare och kajaker direkt vid stranden mot förbokning!